Συγκινητική η ανταπόκριση στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολακόπουλου

image_pdfimage_print

Μία ξεχωριστή, συγκινητική και ιδιαίτερα συμβολική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο ποδοσφαίρου Α.Σ. Σουρμένων, στο Ελληνικό, με πρωτοβουλία του Συλλόγου ΠΑΙ.Δ.Υ. υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και με την υποστήριξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Πρόκειται για το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολακοπούλου, το οποίο με σύνθημα <<LEGENDS NEVER DIE>>, τίμησε την μνήμη του νεαρού ποδοσφαιριστή, σε μία γιορτή ποδοσφαίρου, που τόσο αγαπούσε.

Στο τουρνουά συμμετείχαν: η ποδοσφαιρική ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, η ποδοσφαιρική ομάδα των Υπαλλήλων της Βουλής των Ελλήνων, η εφηβική ομάδα Σουρμένων και οι φίλοι του Αλέξανδρου.

Σπουδαίος σκοπός της εκδήλωσης ήταν να στηρίξει την ιδέα της οικογένειας Νικολακοπούλου και των φίλων του Αλέξανδρου, προκειμένου συγκεντρωθούν εις μνήμη του χρήματα και πόροι για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού για το ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΕΛΠΙΔΑ, στόχος που επετεύχθη σε μεγάλο βαθμό, καθώς η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Δήμαρχος Αργυρούπολης – Ελληνικού Γιάννης Κωνσταντάτος ενώ την τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Διονύσης Χατζηδάκης, Άννα Καραμανλή, Χάρης Θεοχάρης, Βασίλης Σπανάκης και Ραλλία Χριστίδου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι από του Δύο Δήμους.

Επίσης παραβρέθηκαν ο Τάσος Γαϊτάνης (Εκπρόσωπος Τύπου Ν.Δ.), Θάνος Θεοχαρόπουλος (Πρώην Βουλευτής), Ντόρα Πάλλη Πετραλιά (Υποψήφια Βουλευτής), Παταπία Καπράλου (Υποψήφια Βουλευτής) και Φαίη Γιαννάκου (Αντιπρόεδρος του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Βουλής των Ελλήνων.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                               Παλαιό Φάληρο, 3/4/2023