Ένα απορριμματοφόρο όχημα εστάλη από το Δήμο Παλαιού Φαλήρου στο Δήμο Μυτιλήνης

image_pdfimage_print

Παρελήφθη από το Δήμο Μυτιλήνης, ένα  απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου μας, το οποίο δανείζεται από το Δήμο Παλαιού Φαλήρου για ένα τρίμηνο και το οποίο θα  χρησιμοποιηθεί για τις αυξημένες ανάγκες αποκομιδής απορριμμάτων του νησιωτικού Δήμου.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, ευχαρίστησε τόσο το Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο, όσο και τον Αντιδήμαρχο πόλης Δημήτρη Μητρέλλο, για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση στο αίτημα που είχε διατυπώσει, για την παραχώρηση ενός απορριμματοφόρου καθώς τα προβλήματα αποκομιδής και καθαριότητας των απορριμμάτων στο νησί είναι σημαντικά.

Η παραχώρηση του απορριμματοφόρου στον Δήμο Μυτιλήνης αποτελεί μια συμβολική αλλά και ουσιαστική κίνηση στήριξης του ακριτικού νησιού που έχει αναλάβει σημαντικό μέρος της διαχείρισης του μεταναστευτικού προβλήματος και εκφράζει τα αισθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στους ακρίτες μας και στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται από τον τοπικό Δήμο για να διατηρηθεί ένα υψηλό επίπεδο καθαριότητας στο νησί.

Ο δανεισμός του οχήματος θα είναι 3μηνης διάρκειας ενώ στο παρελθόν ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου έχει στηρίξει αναλόγως πολλούς μικρούς Δήμους.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                        Παλαιό Φάληρο,16/5/2023