Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022: Η έναρξη των εκδηλώσεων στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Φλοίσβος)

image_pdfimage_print

Οι δράσεις του Δήμου Παλαιού Φαλήρου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2022, ξεκινούν αύριο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 , στις 12.00΄ έως και 15.00΄, με τα εγκαίνια των δράσεων στην κεντρική πλατεία της πόλης μας!

Η κορδέλα θα κοπεί και ο Δήμαρχος μας Γιάννης Φωστηρόπουλος θα ανοίξει τις πόρτες στο νέο ενημερωτικό spot για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας!

Το Information Desk θα λειτουργεί καθημερινά, από τις 11π.μ. έως τη 1μ.μ. καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων και όλοι οι δημότες θα μπορούν να το επισκεφτούν και να ενημερωθούν για το θεσμό της ΕΕΚ.

Θα ακολουθήσει επίδειξη με τίτλο: «Διαδρομή στην εξέλιξη του ποδηλάτου από την εφεύρεσή του μέχρι και σήμερα», για να μάθουμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, την ιστορία του πολυαγαπημένου μας ποδηλάτου και να το γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα!

Σας περιμένουμε όλους στην ανοιχτή εκδήλωση με κορυφαίο σύνθημα «Συνδυάζω-Μετακινούμαι» και έχοντας ως κεντρικούς άξονες τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και την καλλιέργεια περιβαλλοντικού ήθους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, 16/9/2022