Πρόγραμμα φυσικοθεραπείας για τα μέλη των ΚΑΠΗ

image_pdfimage_print

ANAKOΙΝΩΣΗ

Πρόγραμμα φυσικοθεραπείας για τα μέλη των ΚΑΠΗ

_______________________________

Με απόφαση του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου και μετά από εισήγηση του υπεύθυνου Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αρωγής & Υγείας και Προέδρου των ΚΑΠΗ  Γιάννη Αρκουμάνη, από την Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, ξεκινά η επαναλειτουργία του προγράμματος  Φυσικοθεραπείας στους ωφελούμενους των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η).

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται στο ιατρείο του Β’ Κ.Α.Π.Η., θα μπορούν να συμμετέχουν τα μέλη και των τριών Κ.Α.Π.Η. (Α’-Β’-Γ’) του Δήμου μας που ήδη έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του COVID-19 ενώ τα ραντεβού θα μπορούν να κλείνονται καθημερινά :9.00-14.00 στο τηλέφωνο:    210 98 37 270.

Oι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται στο Β΄ΚΑΠΗ  (Αγ. Βαρβάρας 74)  και το ωράριο λειτουργίας είναι 9.00-14.00.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19, τονίζει ότι οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται με προκαθορισμένο ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, κατά την είσοδο θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση ενώ οι συμμετέχοντες οφείλουν να μεριμνούν για την ατομική τους υγεία.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, 1/4/2021