Παρουσίαση του βιβλίου Μαρίας Παναγοπούλου «ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΚΛΑΙΝΕ»

image_pdfimage_print

To νέο βιβλίο της Μαρίας Παναγοπούλου «ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΚΛΑΙΝΕ» των εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου και με τον συντονισμό και την οργάνωση της Υπεύθυνης των Δημοτικών Βιβλιοθηκών, Μαίρης Τρύφων.

Η συγγραφέας Μαρία Παναγοπούλου στο πλαίσιο της εκδήλωσης συνομίλησε με τον  δημοσιογράφο Δημήτρης Μαρέδη για το σύγχρονο φαινόμενο του stalking και ανέπτυξαν το θέμα.

Στην παρουσίαση το κοινό συμμετείχε ενεργά, κατατέθηκαν προσωπικά βιώματα και τέθηκαν ερωτήσεις και  προβληματισμοί. Το σημαντικό είναι, ότι στο τέλος της παρουσίασης, οι συμμετέχοντες έφυγαν περισσότερο ενημερωμένοι για ένα δύσκολο θέμα, όπως αυτό που αποτυπώνει το βιβλίο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γιάννης  Φωστηρόπουλος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι,  εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και φορέων,  συγγραφείς και άνθρωποι των γραμμάτων καθώς και συνάδελφοι δημοσιογράφοι της Μαρίας Παναγοπούλου από την εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα”.

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                            Παλαιό Φάληρο, 27/4/2023