Παλαιό Φάληρο, Κυριακή 19/2 (13.00): Μαθητική Καρναβαλική Παρέλαση με έκπληξη-show από τον Τόνι Σφήνο

image_pdfimage_print

Στους ρυθμούς της Αποκριάς θα χτυπήσει την Κυριακή 19/2  η “καρδιά” του Παλαιού Φαλήρου, όπου ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και το Γραφείο Παιδείας διοργανώνουν την πρώτη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, η οποία ανοίγει την αυλαία των εφετινών μαθητικών εκδηλώσεων «Φαληριώτικο Καρναβάλι 2023».

Το μεσημέρι της Κυριακής (13.00΄), ο κεντρικός δρόμος της πόλης, η Αγίου Αλεξάνδρου θα “πλημμυρίσει” από ομάδες καρναβαλιστών, αποτελούμενων από μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του δήμου και από παρέες μικρών και μεγάλων, που με τις ευφάνταστες μεταμφιέσεις τους, χορεύοντας και τραγουδώντας θα ξεφαντώσουν, μεταδίδοντας τον παλμό και τη θετική ενέργεια σε όλους.

Το υπαίθριο αποκριάτικο πάρτι, που υπόσχεται να σκορπίσει κέφι, διασκέδαση και ενθουσιασμό σε όλη την πόλη, θα έχει σημείο εκκίνησης την συμβολή της οδού Αγίου Αλεξάνδρου με την οδό Σειρήνων και διασχίζοντας τον κεντρικό εμπορικό δρόμο του Παλαιού Φαλήρου, θα καταλήξει στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Φλοίσβου).

Εκεί θα ακολουθήσει η μεγάλη έκπληξη της Κυριακής, το αποκριάτικο show από τον Τόνι Σφήνο και την παρέα του.

«Δίνοντας το σύνθημα για την πιο τρελή Αποκριά μετά τους περιορισμούς της πανδημίας, προσκαλούμε όλους τους δημότες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας, να γλεντήσουν μαζί μας, συμμετέχοντας στις πολύχρωμες, γεμάτες παλμό και ζωντάνια, υπαίθριες Καρναβαλικές εκδηλώσεις μας. Η μαθητική παρέλαση της Αποκριάς αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπημένους θεσμούς του Δήμου μας, με την συμμετοχή της νεολαίας από τα σχολεία της πόλης. Ελάτε να ξεφαντώσουμε»… το σύνθημα χαράς και γιορτής του Δημάρχου  Γιάννη Φωστηρόπουλου.

Ο υπεύθυνος οργάνωσης των εκδηλώσεων, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης, εκφράζει από πλευράς του, θερμές ευχαριστίες στα σχολεία, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς, στους εθελοντές και στο Γραφείο Παιδείας, για την αμέριστη συμβολή τους στο «Φαληριώτικο Καρναβάλι 2023».

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                     Παλαιό Φάληρο, 17/2/2023