Δήμος Π. Φαλήρου & «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», Σάββατο 10/12 Συγκεντρώνουμε δώρα για τα παιδιά

«Όλοι μαζί Μπορούμε»: Συγκεντρώνουμε δώρα για παιδιά

Οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί γονείς, αδυνατούν να προσφέρουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που κάθε παιδί περιμένει.

Για αυτό, και φέτος γινόμαστε όλοι Αϊ Βασίληδες για δεκάδες παιδιά της πόλης μας!!!

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε συνεργασία με όλους τους Δήμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει δράσεις συγκέντρωσης χριστουγεννιάτικων δώρων, ώστε να μην αφήσει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του.

Στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος, είσοδος από Αρτέμιδος), το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 14:00

Συγκεντρώνουμε δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί. Τα δώρα και τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν, θα παραληφθούν από τους εθελοντές του Δήμου μας και θα μοιραστούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Τα δώρα και τα παιχνίδια που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια ή σε καλή κατάσταση, αλλά σε κάθε περίπτωση έτοιμα για χρήση.

Η προσφορά όλων μας αποκτά ιδιαίτερη αξία και προσφέρει μεγάλη χαρά στα παιδιά και τις οικογένειες τους, αυτές τις Άγιες Ημέρες. Μπείτε στο oloimaziboroume.gr και δείτε πληροφορίες για την δράση.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                           Παλαιό Φάληρο, 29/11/2022