Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Μαθητιάδα 2024

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 στις εγκαταστάσεις  του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου οι μαθητικοί αγώνες στίβου των Δημοτικών σχολείων της πόλης μας.

Το συντονισμό της Μαθητιάδας 2024 είχε το Γραφείο Παιδείας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας Χαράλαμπος Παπακωστόπουλος με την υποστήριξη του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Μιχάλη Κουμεντάκου , σε συνεργασία με τους Αθλητικούς Συλλόγους : Αθλητικός ‘Ομιλος Παλ.Φαλήρου (Α.Ο.Π.Φ.) και Γ.Σ. ΒΕΛΟΣ.

 

Στους αγώνες έλαβαν μέρος  300 μαθητές και μαθήτριες από όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Δίπλα για να τους ενθαρρύνουν παρευρέθηκαν οι γονείς , οι Διευθυντές, οι εκπαιδευτικοί  καθώς και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και της Ένωσης Γονέων που για άλλη μια φορά στήριξε σημαντικά αυτή την διοργάνωση.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ο οποίος παρακολούθησε την Μαθητιάδα ευχαρίστησε για την συνεργασία  τους διευθυντές των Δημοτικών σχολείων,  τους γονείς και τους μικρούς αθλητές για την πολύτιμη παρουσία τους ,καθώς και τα στελέχη  των αθλητικών συλλόγων  για την συνεργασία αλλά και την βοήθεια που προσέφεραν.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ,

Παλαιό Φάληρο, 22/5/2024