Κάλαντα και ευχές από μαθητές στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου

image_pdfimage_print

Κάλαντα και ευχές από  μαθητές στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου

ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ «ΑΡΤΑΚΙ ΚΑΛΠΑΝΙΑΝ» ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

 

Το Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου και το «Δέντρο της αγάπης και της Προσφοράς» επισκέφθηκαν οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού του Ιδιωτικού Σχολείου «ΑΡΤΑΚΙ ΚΑΛΠΑΝΙΑΝ», του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου της Γενικής Αρμενικής Ένωσης Αγαθοεργίας, σχολείου που λειτουργεί στο Παλαιό Φάληρο.

Τους μαθητές υποδέχθηκαν ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών Αλέκος Πανταζής, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης και η Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Παλαιού Φαλήρου Μαίρη Τρύφων.

Τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες στα Ελληνικά και Αρμενικά, αντάλλαξαν ευχές, ενώ τα συνόδευαν η κα Αντωνία Παυλοπούλου – Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου και η κα Χαλιώτη Σίλια – Διευθύντρια του Δημοτικού.

Η Γενική Αρμενική Ένωση Αγαθοεργίας αποτελεί μη κερδοσκοπικό σωματείο με έτος ίδρυσης το 1906 και εκτός από την λειτουργία του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου, αναπτύσσει πληθώρα δράσεων και εκδηλώσεων με στόχο την διατήρηση και προβολή της Αρμενική Κουλτούρας και Πολιτισμού ενώ οι εκπρόσωποι του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, μετέφεραν στις εκπαιδευτικούς, την πρόθεση του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, για υποστήριξη του σημαντικού αυτού πυλώνα, της Αρμενικής Παροικίας, αναγνωρίζοντας την συνεισφορά του ιστορικού σχολείου.

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                     Παλαιό Φάληρο,20/12/2023