Η φλόγα της αγάπης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης στο Παλαιό Φάληρο

image_pdfimage_print

Την φλόγα της αγάπης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης της 18ης Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, ο Δήμαρχος της Πόλης Γιάννης Φωστηρόπουλος  μαζί με εθελοντές, εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της Πόλης.

Με μια λιτή και συγκινητική τελετή (λόγω των περιορισμών του covid-19), το Παλαιό Φάληρο έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας, αναδεικνύοντας την εθελοντική προσφορά της αιμοδοσίας και της δωρεάς οργάνων.

Παρότι φέτος οι διοργανωτές της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας είχαν να αντιμετωπίσουν  τις ειδικές συνθήκες λόγω της πανδημίας , “η φλόγα δεν έσβησε”  και η δράση πραγματοποιήθηκε κανονικά ευαισθητοποιώντας τις τοπικές κοινωνίες στην αιμοδοτική συνείδηση και  προσφορά,φθάνοντας και στην πόλη του Παλαιού Φαλήρου.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, υποδεχόμενος την φλόγα από την Αντιδήμαρχο Υγείας & Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Καλλιθέας κα. Άννα Γιαννάκου – Πάσχου  και την εκπρόσωπο της ΠΟΣΕΑ κα. Αθηνά Εξάρχου , επισήμανε ότι « τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, όπου  τα αποθέματα σε αίμα είχαν  μειωθεί δραματικά, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου λειτούργησε αποτελεσματικά και διοργάνωσε δύο  απόλυτα επιτυχημένες, έκτακτες, ασφαλείς εθελοντικές αιμοδοσίες με μεγάλη συμμετοχή ενώ στήριξε και την μεγάλη αιμοδοσία της Περιφέρειας Αττικής στο Σ.Ε.Φ.».

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ,28/9/2020