Ο χώρος των Προβολών-Π.Φάληρο

25 Ιουνίου 2020 –  5 Σεπτεμβρίου 2020

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 στις 20:30′, εγκαινιάζεται το πρώτο στάδιο του διαδραστικού εγχειρήματος του εικαστικού Τάσσου Τριανταφύλλου με τίτλο “Ο Χώρος των Προβολών – Π. Φάληρο”, στον “F.O.B. art container – Χώρο Τέχνης ΤετARTημόριο”, Ιριδος 4, Π.Φάληρο, με παράλληλη live streaming μετάδοση στον ιστότοπο www.tetartimorio.eu.

Η παρουσίαση του έργου ολοκληρώνεται στις 5 Σεπτεμβρίου 2020.

“Ο καλλιτέχνης μετατρέπει τον «F.O.B. art container – Χώρο Τέχνης TετARTημοριο» σε λακωνική εικαστική εγκατάσταση. Καλύπτει το δάπεδο με ζάχαρη άχνη, μεταστοιχειώνοντας την καθαρή αίθουσα με τους άσπρους τοίχους σε χώρο περισυλλογής και διαλογισμού… Η διαδικτυακή μετάδοση της εγκατάστασης μέσω live streaming, επιτρέπει στο ευρύτερο κοινό να συμμετάσχει δίχως τη φυσική του παρουσία αλλά με την προσθήκη σχολίων στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.”

Μπία Παπαδοπούλου – Επιμελήτρια, Ιστορικός Τέχνης, Γ.Γ. AICA Hellas.

Η δράση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, σε Eικαστική Eπιμέλεια: Μπίας Παπαδοπούλου, Eιδική Eπιμέλεια: Νέστορα Κατσιμίχα, Φωτογραφία-video: Φάνη Λογοθέτη.

*Υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης στην έκθεση, κατόπιν ραντεβού, με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για Covid-19.

Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail: tetartimorio@gmail.com τηλ: 2130442428

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ:

Ο Χώρος των προβολών – Π. Φάληρο

25/6/20 – 5/9/20