Ακροάσεις Παιδικής Χορωδίας Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Ακροάσεις Φυτωρίου Παιδική – Νεανική Χορωδία και Φυτώριο Δήμου Παλαιού Φαλήρου  

Ακροάσεις νέων μελών! 🎶

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η Παιδική-Νεανική Χορωδία Δήμου Παλαιού Φαλήρου, υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Βασιλικού, με χαρά ξεκινάει την έβδομη χρονιά της! Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 9 ετών ( Δ’ Δημοτικού) έως και 18 ετών, δημότες ή μη. Το ρεπερτόριό της περιέχει ξένη και ελληνική χορωδιακή μουσική. Η συμμετοχή στη Χορωδία πραγματοποιείται έπειτα από ακρόαση και είναι δωρεάν. Οι πρόβες λαμβάνουν χώρα στο κτίριο Θάλειας Διπλαράκου (Ήβης Αθανασιάδου και Τρίτωνος, Π. Φάληρο), κάθε Σάββατο 12:30μμ – 2:30μμ.

Από την περσινή σχολική χρονιά, 2018 – 2019, λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία νέο τμήμα για μικρότερα παιδιά ηλικίας από 5 ετών (Νηπιαγωγείο) έως και 8 ετών (Γ’ Δημοτικού), το οποίο λειτουργεί και ως φυτώριο της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας. Η συμμετοχή και εδώ πραγματοποιείται έπειτα από ακρόαση και είναι δωρεάν. Οι πρόβες λαμβάνουν χώρα στο κτίριο Θάλειας Διπλαράκου (Ήβης Αθανασιάδου και Τρίτωνος, Π. Φάληρο), κάθε Σάββατο 11:30πμ – 12:30μμ.

Ακροάσεις και για τα δύο τμήματα της Χορωδίας θα πραγματοποιηθούν στον χώρο των προβών (κτίριο Θάλειας Διπλαράκου, Ήβης Αθανασιάδου και Τρίτωνος, Π. Φάληρο):

~Σάββατο 21/09/2019:

9:30πμ – 11:30πμ

Στην ακρόαση θα δοκιμαστούν τα παιδιά στην τονική ακρίβεια, στον ρυθμό, στη μουσική και ακουστική αντίληψη αλλά και στην ικανότητα εκμάθησης και αποστήθισης τραγουδιών. Μπορούν επίσης, εάν το επιθυμούν, να ετοιμάσουν ένα τραγούδι της αρεσκείας τους.

Τα αποτελέσματα των ακροάσεων θα ανακοινωθούν ηλεκτρονικά μέσω e-mail μέσα σε μία εβδομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

και να μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook “Παιδική-Νεανική & Γυναικεία Χορωδία Δήμου Π. Φαλήρου”:
Link για το αντίστοιχο event στο Facebook: https://www.facebook.com/events/355253652086055/?event_time_id=355253655419388
Σας περιμένουμε και σας προσκαλούμε σε μία μουσική περιπέτεια γεμάτη τραγούδι, χαμόγελο και όμορφες στιγμές !