Αγώνες Π. Φαλήρου “P. FALIRO NUVENTI SWIMMING & AQUATHLON RACES” 4.6.2017

Δείτε το δελτίο τύπου εδώ p-faliro-nuventi-swimming-aquathlon-races-2017-6-4

Με την παρούσα επιστολή, σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 4/6/2017 και ώρες 9:30 πμ. έως 11:30 πμ. διοργανώνουμε αγώνες Κολύμβησης & Aquathlon στην παραλία Μπάτης στο Π. Φάληρο σε συνεργασία με το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο του Δήμου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Το Aquathlon είναι συνδυασμός κολύμβησης και δρόμου.

Θα ήθελα να επιβεβαιώσω αν μπορούμε να υπολογίζουμε στην παρουσία και τη βοήθειά σας σαν εθελοντής/εθελόντρια την Κυριακή 4 Ιούνη στις 8 το πρωί για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Σημείο συνάντησης των εθελοντών είναι στην πλατεία της παραλίας Μπάτη (στάση τραμ Μπάτης).

Οι εθελοντές είναι η ψυχή κάθε αθλητικής εκδήλωσης. Πάρτε μέρος και εσείς υποστηρίζοντας από κοντά την προσπάθεια των αθλητών.

Τομείς εθελοντικής προσφοράς είναι: Γραμματεία αγώνων, επίβλεψη ζώνης αλλαγών, επιτήρηση δρομικών αγωνιστικών διαδρομών, απονομές μεταλλίων, συλλογή chip χρονομέτρησης από τους τερματίζοντες, σταθμός νερού, φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση αγώνων.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και γίνετε μέλη του Team Εθελοντών στο link: https://goo.gl/forms/3KAq3uRizexl1r843

Οι εθελοντές θα έχουν την πλήρη φιλοξενία των αγώνων μας που περιλαμβάνει μετάλλιο, μπλούζα, νερό, μπανάνα, μπάρα δημητριακών και pasta που θα παρέχει το da bruno, το καλύτερο ιταλικό εστιατόριο στο Π. Φάληρο.

Παρακαλώ ενημερώσετε μας το συντομότερο δυνατό.

Σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση,

Στέλιος Χάσικος

Nuventi

Τηλ. 6944698981