Ενθουσίασε η θαυμάσια 3η  Χορωδιακή Βραδιά στον Πολυχώρο Π. Φαλήρου

image_pdfimage_print

Μία μουσική πανδαισία απόλαυσαν οι θεατές της 3ης Χορωδιακής Βραδιάς που κατέκλυσαν τον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου και καταχειροκρότησαν τους μουσικούς και τους χορωδούς που συμμετείχαν, απολαμβάνοντας γνωστά μουσικά ελληνικά και διεθνή κομμάτια.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από το ΠΟ.Α.ΚΕ. περιελάβανε θέματα τα οποία χαρακτηρίζονταν από αυξημένη δυσκολία, αλλά η ερμηνεία τους από την εξαιρετικές Χορωδίες και τους καταξιωμένους καλλιτέχνες, σε μια αρμονική συνύπαρξη, ενθουσίασαν τους θεατές της μουσικής παράστασης που αποθέωσαν τους συντελεστές.

Οι χορωδίες και τα χορωδιακά σχήματα που συμμετείχαν ήταν :

– Φυτώριο Δήμου Παλαιού Φαλήρου (Διεύθυνση: Κατερίνα Βασιλικού)

– Παιδική – Νεανική Χορωδία Δήμου Παλαιού Φαλήρου (Διεύθυνση: Κατερίνα Βασιλικού)

– Χορωδία “La vita”, Νεανικό – Γυναικείο Τμήμα Χορωδίας Τρίπολης (Διεύθυνση: Ελένη Αλεξοπούλου)

– Παιδική – Εφηβική Χορωδία Ελληνογερμανικής Αγωγής (Διεύθυνση: Χρύσα Αποστολάτου)

– Γυναικεία Χορωδία “Νηρηίδες” Δήμου Παλαιού Φαλήρου (Διεύθυνση: Κατερίνα Βασιλικού)

– Νεανική Χορωδία ‘Αριέττα’ Ωδείου ‘Εν οργάνοις’ (Διεύθυνση: Αθηνά Γρατσούνα)

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος χαιρέτησε την εκδήλωση και τόνισε ότι «Το ΔΣ του ΠΟ.Α.ΚΕ., σταθερά προσανατολισμένο στις κατευθύνσεις της ανάδειξης της ποιοτικής πολιτιστικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας, διοργανώνει και παρουσιάζει, βραδιές και εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου που συμβάλλουν στην πνευματική αναβάθμιση, την παραγωγή πολιτισμού και έχουν ευρύτερη απήχηση. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για την προσπάθεια στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΠΟ.Α ΚΕ. Μιχάλη Κουμεντάκο, στον Αντιπρόεδρο Νίκο Φιλιππόπουλο καθώς και στα μέλη του Δ.Σ.,για την οργάνωση και τον συντονισμό της εκδήλωση».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Περιφερειακή Σύμβουλος και Υποψήφια Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Δήμητρα Νάνου, οι υποψήφιοι βουλευτές ΝΔ. Σταύρος Νικολαίδης και Παταπία Καπράλου καθώς και Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                        Παλαιό Φάληρο, 10/4/2023