Εκστρατεία αγάπης για την Στέγη Θηλέων ΄Άγιος Αλέξανδρος¨

image_pdfimage_print

Ισχυρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης έστειλε η μεγάλη συμμετοχή πολιτών, στην εκδήλωση αγάπης της Στέγης Θηλέων  ¨Άγιος Αλέξανδρος¨ που πραγματοποιήθηκε στο café  Πάρκου Φλοίσβου , με στόχο την ενίσχυση και την υποστήριξη του έργου της Στέγης.

Πέρα της οικονομικής ενίσχυσης της Στέγης μέσω της δράσης,  τα κορίτσια της Στέγης είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να ψυχαγωγηθούν ενώ στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, εξήρε την πρωτοβουλία και σημείωσε πως «η λειτουργία του ¨Αγίου Αλέξανδρου¨ αποτελεί, φωτεινό φάρο και οδηγό σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή που διάγουμε, με την πολυσχιδή και σημαντική προσφορά του».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Στέγης εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμμετείχαν αφιλοκερδώς συμβάλλοντας στην επιτυχία της εκδήλωσης καθώς και όλους όσους στήριξαν οικονομικά με την παρουσία τους την βραδιά.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν  Δημοτικοί Σύμβουλοι ενώ τον συντονισμό και της οργάνωση της δράσης είχε ο Αντιδήμαρχος Πόλης Δημήτρης Μητρέλλος.

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                 Παλαιό Φάληρο, 18/5/2023