Δωρεά πίνακας ζωγραφικής από τα Κ.Δ.Α.Π. και τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου στη «ΡΕΑ»

image_pdfimage_print

Μέσα από μια αξιέπαινη ομαδική εργασία παιδιών ηλικίας 5-10 ετών, από τα Κ.Δ.Α.Π. (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και κατόπιν παρότρυνσής τους από τον Δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Φωστηρόπουλο, τίμησε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου την αξία της μητρότητας, με αφορμή τον εορτασμό της Γιορτής της Μητέρας.

Τα παιδιά των Κ.Δ.Α.Π. ξεδίπλωσαν τη φαντασία τους με τον πιο δημιουργικό τρόπο, εκφράζοντας τα συναισθήματα τους, την φαντασία και τις δεξιότητες τους, δημιουργώντας έναν πίνακα ζωγραφικής, ο οποίος θα κοσμεί  πλέον τους χώρους της μαιευτικής γυναικολογικής κλινικής «ΡΕΑ».

Το έργο, εμπνευσμένο από τη γέννηση και υποδοχή των νέων μελών των οικογενειών των παιδιών, παραδόθηκε από τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο στον Πρόεδρο του Ιδρύματος Κυριάκο Μητσάκο-Μπαρμπαγιάννη.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, επιθυμώντας επίσης να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της Κλινικής για τη συνολική  συνεισφορά της «ΡΕΑ» στο Δήμο μας, του προσέφερε και ένα συμβολικό δώρο: Μία καρφίτσα για το πέτο, με το λογότυπο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 11/5/2022