1

Δημότες και κάτοικοι του Παλαιού Φαλήρου μοιράζουν Πασχαλινά χαμόγελα στα παιδιά οικογενειών που τα χρειάζονται

Με κυρίαρχο πνεύμα ανθρωπιάς και σταθερή συνέπεια στον εθελοντισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη, οι Παλαιοφαληριώτες ανταποκρίθηκαν έμπρακτα για ακόμη μία φορά, στην πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής της πόλης μας, στη δράση συγκέντρωσης Πασχαλινών  δώρων του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, για τα παιδιά οικογενειών που έχουν ανάγκη το χαμόγελο και τη χαρά.

Συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός από πασχαλινές λαμπάδες και παιχνίδια, σοκολατένια αυγά και συσκευασμένα πασχαλινά γλυκά, παιδικά βιβλία και όλα εκείνα που θα χαρίσουν περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά οικογενειών, τα οποία δεν θα είχαν διαφορετικά την ευχέρεια να τα προμηθευτούν ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, που μαζί με 50 Δήμους της Αττικής, συμμετείχε με χαρά και στήριξε εκ νέου την κοινωνική εκστρατεία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ευχαριστεί τους δημότες και τους κατοίκους της πόλης που αποδέχθηκαν το «ρόλο τους» και «έγιναν όλοι νονοί», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το σύνθημα της δράσης συνεισφοράς στους συνανθρώπους μας.

Άξια αναφοράς είναι και πάλι η αγαστή συμβολή των εθελοντών του Δήμου μας οι οποίοι παρέλαβαν, συγκέντρωσαν και συσκεύασαν τα πακέτα της προσφοράς, στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου.

Καλό Πάσχα με υγεία και ειρήνη!

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 10/4/2022