Δήμος Παλαιού Φαλήρου: Ξεχώρισε για το επίπεδο και την ποιότητα το 8ο Ομαδικό Σκακιστικό Τουρνουά για μαθητές Δημοτικών Σχολείων

image_pdfimage_print

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Παλαιού Φαλήρου και το Τμήμα Παιδείας και Κοινωνικής Αρωγής του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το 8ο Ομαδικό Σκακιστικό Τουρνουά για μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου και συμμετείχαν 83 μαθητές και μαθήτριες από 11 Δημοτικά Σχολεία της πόλης.

Στους αγώνες εφαρμόστηκαν οι κανονισμοί της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας  και την  εποπτεία της διοργάνωσης είχε ο Γιώργος Ζερδές, δάσκαλος και προπονητής σκάκι.

Τον συντονισμό και την οργάνωση της εκδήλωσης, που διοργανώνεται κάθε χρόνο, είχε η Πρόεδρος της Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Παλαιού Φαλήρου Μαίρη Μπαρούνη και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης, οι οποίοι δέχθηκαν και τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου για την ποιότητα και το επίπεδο της διοργάνωσης.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                             Παλαιό Φάληρο, 15/5/2023