Τα “ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2022” κάνουν πρεμιέρα στην παραλία του Μπάτη την 1η Σεπτεμβρίου

image_pdfimage_print

Αντίστροφη μέτρηση για το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός που διοργανώνουν ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και το Πολιτιστικό Αθλητικό Κέντρο (ΠΟ.Α.ΚΕ.) του Δήμου, από την 1η έως την 11η Σεπτεμβρίου.

Τα ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2022, ο καθιερωμένος πλέον θεσμός της Δημοτικής Αρχής, επιστρέφει δυναμικά ύστερα από διετή παύση λόγω πανδημίας και πολύμηνη προεργασία, με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με συναυλίες, θεατρικές και μουσικό-θεατρικές παραστάσεις και, όπως πάντα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Για περισσότερο από ένα 10ήμερο, η παραλία του Μπάτη θα κατακλυσθεί από κατοίκους και επισκέπτες του Παλαιού Φαλήρου, οι οποίοι θα ζήσουν όμορφες καλοκαιρινές στιγμές, γεμάτες από διασκέδαση και αναμνήσεις, με φόντο τη θάλασσα και τον ουρανό, με την παλέτα χρωμάτων του ρομαντικού ηλιοβασιλέματος και του λαμπερού φεγγαριού της παραλίας της πόλης μας.

Σημαντικοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί, τραγουδοποιοί και τραγουδιστές θα παρελάσουν από τη σκηνή της παραλίας Μπάτη 1-11/9/2022, συνθέτοντας ένα πολιτιστικό-καλλιτεχνικό γεγονός υψηλού επιπέδου που θα μείνει αξέχαστο σε όσους σπεύσουν να το παρακολουθήσουν.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος με αφορμή τις εκδηλώσεις των ΦΑΛΗΡΙΚΩΝ 2022, επισημαίνει:

«Τα ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2022 είναι το πολιτιστικό ραντεβού-θεσμός, που διοργανώνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, παρά θίν’ αλός, σε μια πόλη που δίνει έμφαση στον πολιτισμό. Από την 1η Σεπτεμβρίου τα «ΦΑΛΗΡΙΚΑ» επιστρέφουν, για το ετήσιο ραντεβού στον Μπάτη, με μια σειρά παραστάσεων και συναυλιών, οι οποίες πρωτοστατούν, διασκεδάζουν, διδάσκουν και μας ταξιδεύουν στο χρόνο.

Η σπουδαία τέχνη είναι πάντα ανοιχτόμυαλη, δεν αρκείται στο λίγο, επιδιώκει το βέλτιστο και, αυτή ακριβώς η αρχή, αποτελεί πηγή έμπνευσης του Δήμου μας.

Σας περιμένουμε στο Παλαιό Φάληρο από 1 έως 11 Σεπτεμβρίου».

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου της πόλης μας και την μέριμνα του Τμήματος Παιδείας και Κοινωνικής Αρωγής του Δήμου, όπως κάθε χρόνο και εφέτος, οι θεατές των ΦΑΛΗΡΙΚΩΝ 2022, καλούνται – εν είδει εισιτηρίου – να συνδράμουν σε εθελοντική κοινωνική δράση, με προσφορές τροφίμων προς τη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών – Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο που θα λειτουργεί στο χώρο των ΦΑΛΗΡΙΚΩΝ, στον Μπάτη, από το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου μας.

ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2022 – Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων:

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ                                                                                                ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ  23/8/2022