Δήμος Π. Φαλήρου: Ζεστή γιορτή, εγκάρδιο κλίμα και αγάπη στην κοπή πίτας 2023 των ΚΑΠΗ

image_pdfimage_print

Μέσα σε εγκάρδια και ζεστή ατμόσφαιρα, υπό τις ευλογίες του π. Αθανασίου, ιερέα του Ι.Ν. Αγίου Αλεξάνδρου Π. Φαλήρου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023 των ΚΑΠΗ Παλαιού Φαλήρου, που διοργάνωσε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, στην κατάμεστη αίθουσα του  Πολυχώρου του Δημαρχείου.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ευχαρίστησε για την παρουσία τους τα μέλη των ΚΑΠΗ, τον Αντιδήμαρχo  Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας  Γιάννη Αρκουμάνη, για τον συντονισμό και την οργάνωση της λειτουργίας των ΚΑΠΗ, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Αλέξανδρο Κορόμηλο, για την οργάνωση και επίβλεψη των εν εξελίξει εκδρομικών προγραμμάτων των τριών ΚΑΠΗ, καθώς και τους εργαζομένους σε αυτά, για τον ιδιαίτερο ζήλο που επιδεικνύουν προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες των μελών.

Ο Δήμαρχος της πόλης υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή έχει σταθερή προτεραιότητα της πολιτικής της, την κοινωνική μέριμνα, τις δράσεις, την ψυχαγωγία και τη φροντίδα που αφορά την ευαίσθητη μονάδα της Τρίτης Ηλικίας.

«Εξακολουθούμε να μεριμνούμε για την αύξηση και αναβάθμιση των υπηρεσιών και παροχών του Δήμου προς την Τρίτη Ηλικία της πόλης μας. Ιδιαιτέρως σε αυτούς τους ανθρώπους αξίζουν τα καλύτερα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Φωστηρόπουλος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Νότιου Τομέα Β3 Βασίλης Σπανάκης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι  καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης.

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιδημάρχου Γιάννη Αρκουμάνη, επίσης, βραβεύτηκαν για την εθελοντική τους προσφορά, ιατροί που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, στα ΚΑΠΗ και τα Δημοτικά Ιατρεία Παλαιού Φαλήρου.

Η όμορφη, διασκεδαστική εκδήλωση διανθίστηκε από τα άσματα και τις ορχηστικές μουσικές εκτελέσεις της χορωδίας των ΚΑΠΗ Π. Φαλήρου.

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                                         Παλαιό Φάληρο, 4/3/2023