Αναβολή των εκδηλώσεων των ΦΑΛΗΡΙΚΩΝ 2023/Συνεχίζεται η εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στο Δημαρχείο

Υπό το βαρύ κλίμα των δυσμενών συνεπειών της πρωτοφανούς κακοκαιρίας «Daniel» και με σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων και τον πόνο των συγγενών τους, αλλά και με πνεύμα συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας για την απώλεια των περιουσιών τους, στις σφοδρά δοκιμαζόμενες περιοχές της χώρας από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών,

Αποφασίστηκε από τον Δήμαρχο Π. Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Αθλητικού Κέντρου (ΠΟ.Α.ΚΕ) η αναβολή των εκδηλώσεων ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2023.

Ο Δήμος Π. Φαλήρου επιθυμεί να ευχαριστήσει ολόψυχα τους συμπολίτες μας για την υπέροχη ανθρωπιστική προσφορά τους. Η συγκινητική, μαζική ανταπόκριση και συμμετοχή των Φαληριωτών στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για τους πληγέντες συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές επιπτώσεις της κακοκαιρίας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Τα δύο φορτηγά με τα συγκεντρωμένα είδη πρώτης ανάγκης μεταφέρθηκαν ήδη στα σημεία και τους τόπους όπου έχει αφήσει η κακοκαιρία το θλιβερό αποτύπωμά της.

Ευχαριστούμε επίσης τους εθελοντές και τους εργαζόμενους του Δήμου Π. Φαλήρου για την (ακόμη μία φορά) αμέριστη προσφορά και συνεισφορά τους.

Η φαληρική εκστρατεία ανθρωπιάς και συμπαράστασης προς τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας συνεχίζεται για άλλες τρεις ημέρες:

Από σήμερα Δευτέρα (11/9) έως και την Τετάρτη (13/9) και ώρες 11:00 – 18:00), στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος (είσοδος από Αρτέμιδος), εξακολουθούμε να συγκεντρώνουμε:

 

  • Εμφιαλωμένα νερά
  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλατα, κονσέρβες, βρεφικές κρέμες, δημητριακά κ.ά.)
  • Αναλγητικά
  • Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια και υπνόσακους
  • Είδη προσωπικής και ατομικής υγιεινής
  • Power Bank και φακούς

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                    Παλαιό Φάληρο, 11/9/2023