Δήμος Π. Φαλήρου: Μεγάλη συμμετοχή στο “2ο Εργαστήρι Συμβουλευτικής και Υποστήριξης Γονέων”

image_pdfimage_print

Δήμος Π. Φαλήρου: Μεγάλη συμμετοχή στο «2ο Εργαστήρι Συμβουλευτικής και Υποστήριξης Γονέων»

Μια ακόμα πρωτοβουλία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονέων και των εκπαιδευτικών της πόλης, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (31/10) στον Πολύχωρο του Δημαρχείου Π. Φαλήρου.

Το «2ο Εργαστήρι Συμβουλευτικής & Υποστήριξης Γονέων» με θέμα συζήτησης «Η επιθετικότητα των παιδιών και των εφήβων» συνδιοργανώθηκε με το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», επισφραγίζοντας,  διευρύνοντας και αναπτύσσοντας την συνεργασία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου με τον Οργανισμό.

Μια συνεργασία η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια, παρέχοντας την ευκαιρία στους δημότες και τους κάτοικους του Παλαιού Φαλήρου, να ενημερώνονται έγκυρα και τεκμηριωμένα από τους επιστημονικούς συνεργάτες και τα στελέχη του Οργανισμού, για θέματα σχετικά με το παιδί και την οικογένεια.

Στην εκδήλωση τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος Δ.Σ. του «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» Κώστας Γιαννόπουλος και ο ψυχολόγος και διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου Στέφανος Αλεβίζος, με την παρέμβαση και τον συντονισμό της Προέδρου της Επιτροπής και Ψυχολόγου-Ψυχοθεραπεύτριας Μαρίας Ζάγκα.

Ακολούθησε διάλογος και συζήτηση με το κοινό, όπου τέθηκαν σημαντικά και επίκαιρα θέματα ενώ απαντήθηκαν ερωτήματα και διαλευκάνθηκαν απορίες των παρισταμένων.

Τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αλέξανδρος Κορόμηλος, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας και ευχαρίστησε το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» για την συμμετοχή και υποστήριξη των δράσεων του Δήμου μας, ενώ ανέπτυξε περιληπτικά και τους άξονες της πολιτικής της Δημοτικής Αρχής για το παιδί και την οικογένεια.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Βουλευτής Νότιου Τομέα Β3 Άννα Καραμανλή. Παραβρέθηκαν επίσης Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Παλαιό Φάληρο,2/11/2022