Δήμος Π. Φαλήρου – Από Τετάρτη 8/2/23: Συγκεντρώνουμε ανθρωπιστική βοήθεια για τους δοκιμαζόμενους λαούς Τουρκίας και Συρίας

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου στηρίζοντας τις συλλογικές πρωτοβουλίες της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.), συμμετέχει στην εθνική προσπάθεια για παροχή ανθρωπιστικού έργου, μέσα από την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικού υλικού, για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στα θύματα των σεισμών σε Τουρκία και Συρία.

Ο Δήμος μας συμμετέχει και στηρίζει ταυτόχρονα και την παράλληλη δράση του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Τουρκίας, την Περιφέρεια Αττικής και τους Δήμους Αττικής, για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 13/2/2023.

Συγκεντρώνουμε από την Τετάρτη 8/2/23 έως και την Δευτέρα 13/2/23 (πλην της Κυριακής 12/2) στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος, είσοδος από Τερψιχόρης):

Κουβέρτες

Υπνόσακους

Είδη ατομικής υγιεινής

Παιδικές τροφές & Γάλατα

Φάρμακα – Υγειονομικό υλικό

Πάνες

Τρόφιμα μακράς διαρκείας

Χειμερινά ρούχα (για ενήλικες και παιδιά)

Ημέρες και ώρες συλλογής:

  • Τετάρτη 8/2 14.00-18.00
  • Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο (9,10 & 11/2) 10.00-18.00
  • και Δευτέρα 13/2 (για τη δράση του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ) 10.00-16.00

Οι εργαζόμενοι και εθελοντές του Δήμου μας θα συγκεντρώσουν και θα ταξινομήσουν τις προσφορές των συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, καλεί όλους τους Φαληριώτες, να εκφράσουν για ακόμα μια φορά την οικουμενική αξία της αλληλεγγύης, με πράξεις συμπαράστασης για τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                           Παλαιό Φάληρο, 7/2/2023