Αναστολή λειτουργίας των ΚΑΠΗ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

image_pdfimage_print

Ο  Δήμαρχος  Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου λόγω της εξάπλωσης του Κορωνοϊού  στον ευρύτερο πληθυσμό και κατόπιν εισήγησης του αρμόδιου Αντιδημάρχου Πρόνοιας και Κοινωνικής Αρωγής και γιατρού Γιάννη Αρκουμάνη, ανακοινώνει ότι αύριο 28/2/2020 τα ΚΑΠΗ της Πόλης δεν θα λειτουργήσουν.

Πρόκειται για καθαρά προληπτικό μέτρο, που λαμβάνεται για την προστασία των μελών των ΚΑΠΗ καθώς όλα τα επιστημονικά και επιδημιολογικά στοιχεία καταδεικνύουν ότι ο ιός είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στις μεγάλες ηλικίες, κάτι που αποτυπώνεται στις σχετικές στατιστικές.

Με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο την ασφάλεια και την υγεία των ηλικιωμένων συνδημοτών μας, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου θα επανεκτιμήσει την συγκεκριμένη απόφαση με βάση την πληροφόρηση αλλά και τις οδηγίες που θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, τα μέλη των ΚΑΠΗ Παλαιού Φαλήρου, μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στα Κέντρα, όπου θα βρίσκονται οι υπάλληλοι και τα στελέχη του Δήμου.