Ανακοινώθηκαν τα  οριστικά αποτελέσματα Β΄ κύκλου επιλογής ωφελουμένων για το Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Κατάρτισης και Πιστοποίησης Ανέργων

image_pdfimage_print

 Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου  «Δράσεις για την Βελτίωση της Απασχολησιμότητας» με κωδικό ΟΠΣ 5055289, ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου των υποβαλλόμενων αιτήσεων και των δικαιολογητικών τους, στο πλαίσιο της πρόσκλησης ωφελουμένων Β΄ κύκλου  και ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα Β΄ κύκλου επιλογής ωφελουμένων στο site του έργου,   https://sydna.apopsi.gr/  στην κατηγορία τα «Νέα».

Σημειώνουμε ότι λόγω μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού των ωφελούμενων  το προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει ανακοίνωση για το άνοιγμα νέου κύκλου υποβολής αιτήσεων  από ενδιαφερόμενους, στο site του έργου.

Στο πλαίσιο των νέων αιτήσεων θα δοθεί η δυνατότητα στους απορριφθέντες να διορθώσουν και να επανυποβάλουν την αίτησή τους.

 Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                                Παλαιό Φάληρο, 14/12/2022