Ανακοίνωση Προκήρυξης Υποτροφιών Για Δύο Δημότες – Κατοίκους

image_pdfimage_print

 

Ανακοίνωση Προκήρυξης Υποτροφιών Για Δύο Δημότες – Κατοίκους

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου στο πλαίσιο της άσκησης κοινωνικής πολιτικής και κατόπιν της προσφοράς των ΙΕΚ ΑΛΦΑ, προκηρύσσει μία υποτροφία διετούς φοίτησης και μία ετήσια υποτροφία σε δημότες-κατοίκους, οι οποίες αφορούν στα προγράμματα σπουδών-ειδικότητες του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

 

Οι υποτροφίες αφορούν αποκλειστικά σε έναρξη το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

 

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι δημότες-κάτοικοι του Δήμου Παλαιού Φαλήρου ηλικίας από 18 έως 26 ετών. Οι δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν να σπουδάσουν σε οποιοδήποτε παράρτημα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ τους εξυπηρετεί –σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα ή Θεσσαλονίκη, καθώς και να επιλέξουν οποιαδήποτε ειδικότητα τους ενδιαφέρει από τη λίστα ειδικοτήτων που παρατίθεται στην προκήρυξη.

 

Οι υπότροφοι επιλέγονται από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου με βάση κοινωνικό-οικονομικά κριτήρια (ετήσιο ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα, ανεργία, τριτεκνία/πολυτεκνία κ.λ.π.) Από τις αιτήσεις που θα κατατεθούν, προτεραιότητα στην επιλογή θα έχουν οι υποψήφιοι/ες που θα συμπληρώνουν τα περισσότερα από τα κριτήρια ή και τυχόν άλλα που δυσχεραίνουν το βιοτικό τους επίπεδο. Όσοι υποψήφιοι δεν επιλεγούν θα τύχουν σημαντικής έκπτωσης στα δίδακτρα.

 

Για να δείτε τους όρους της προκήρυξης, πατήστε εδώ..

Για να βρείτε την αίτηση συμμετοχής, πατήστε εδώ…

 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 20/07 έως και 08/08/2023