Άμεση η επιδιόρθωση των κακοτεχνιών των Ο.Κ.Ω. επί της οδού Αγίου Αλεξάνδρου

Ένα από τα σημεία σε πεζοδρόμιο της Αγ. Αλεξάνδρου που αποκαταστάθηκε από τα συνεργεία των ΔΕΚΟ μέσα σε λίγες ώρες από την τηλεοπτική παρέμβαση του Δημάρχου Παλ. Φαλήρου

 

Μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, στο πλαίσιο ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων της τηλεόρασης του ALPHA, για τις κακοτεχνίες και τις αστοχίες, που προκλήθηκαν από τις εργασίες των Οργανισμών Κοινής Ωφελείας στις δημόσιες υποδομές, τα συνεργεία των Ο.Κ.Ω. έσπευσαν να αποκαταστήσουν άμεσα τις ζημιές που είχαν προξενήσει.

Η αποκατάσταση τους σε κεντρικά σημεία του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων επί της οδού Αγίου Αλεξάνδρου πραγματοποιήθηκε μέσα σε λίγες ώρες, παραδίδοντας τα, εκ νέου, ασφαλή και λειτουργικά για το κοινό.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις εργασίας και έχει αποστείλει επιστολές προς το σύνολο των Οργανισμών Κοινής Ωφελείας, προκειμένου να συντονίσουν τις εργασίες τους, ώστε αυτές να μην έπονται των έργων ασφαλτόστρωσης οδών, ανάπλασης πεζοδρόμων, πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων που υλοποιεί ο Δήμος μας, καθώς είναι συχνό το φαινόμενο εξαιτίας των παρεμβάσεων τους, να προκαλούνται ζημιές, ακόμα και σε έργα που έχουν μόλις ολοκληρωθεί. 

Δείτε το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ALPHA εδώ:

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 15/2/2022