Με υποχρεωτική χρήση μάσκας η εξυπηρέτηση στις υπηρεσίες του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

Ο  Δήμος Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο των νέων πολιτικών και μέτρων  που ανακοινώθηκαν για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Κορωνοϊού, ενημερώνει τους δημότες ότι από σήμερα  Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, θα είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας για το κοινό που προσέρχεται στο Δημαρχείο και τις λοιπές δημοτικές υπηρεσίες.

Παρακαλούνται λοιπόν οι δημότες που προσέρχονται για οποιοδήποτε θέμα, να φέρουν μαζί τους και να χρησιμοποιούν σωστά προστατευτική μάσκα (η οποία να καλύπτει την μύτη και το στόμα).

Συνιστάται επίσης, πριν την προσέλευση στην όποια διοικητική υπηρεσία του Δήμου μας, να έχει προηγηθεί προσυνεννόηση, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία και η αναμονή.

Θυμίζουμε επίσης ότι ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, από την αρχή της εμφάνισης της πανδημίας έως και σήμερα  ενθάρρυνε και συνεχίζει να ενθαρρύνει την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των Δημοτών, μέσα από τις δράσεις που έχουν αναπτυχθεί από την Κεντρική Κυβέρνηση ώστε να μη χρειαστεί να μετακινηθούν, αλλά να εξυπηρετηθούν με ακόμη καλύτερο και πιο σύγχρονο τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι Δημότες μπορούν να απευθύνονται στο 213 2020200.

Με προτεραιότητα, για τη ζωή όλων, την προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας, τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες  των αρμόδιων φορέων και μένουμε ασφαλείς.