17/6/23 Στο κλειστό “ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ” (18.30) μεταφέρεται λόγω της κακοκαιρίας το 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Π. Φαλήρου

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα και οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίες για βροχές και καταιγίδες καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια της ημέρας, υποχρεώνουν τους διοργανωτές του Δήμου Παλαιού Φαλήρου σε αλλαγή του χώρου διεξαγωγής των εκδηλώσεων του 9ου Μουσικού Μαθητικού Φεστιβάλ και μεταφοράς τους, στο κλειστό Γυμναστήριο “ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ”.

Στο Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί οριστικά απόψε (17/6/23)  στις 18.30 στο “ΜΠΕΦΟΝ”, θα συμμετάσχουν με καλλιτεχνικά σχήματα, μαθητές από τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παλαιού Φαλήρου, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις επιδόσεις και τις δημιουργίες τους σε μουσικές και χορευτικές δράσεις, με Ελεύθερη Είσοδο για όλους.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Φωστηρόπουλου και την μέριμνα του Τμήματος Παιδείας και Κοινωνικής Αρωγής του Δήμου, οι θεατές του Φεστιβάλ, καλούνται εφόσον το επιθυμούν, να συνδράμουν σε εθελοντική κοινωνική δράση με προσφορές τροφίμων προς τη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών – Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο που θα λειτουργεί στο χώρο του Φεστιβάλ, από το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου μας.

Τον συντονισμό της διοργάνωσης έχει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης, την καλλιτεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχει η Μαρία Οικονομάκου, ενώ η δράση υποστηρίζεται από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Παλαιού Φαλήρου.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                      Παλαιό Φάληρο, 17/6/2023