1-3/7 Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου φιλοξενεί στο Πάρκο Φλοίσβου τη “Γιορτή για τα Παιδιά” του Χαμόγελου του Παιδιού

image_pdfimage_print

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, στέλνοντας το μήνυμα υποστήριξης του σημαντικού κοινωνικού έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», υποστηρίζει και φιλοξενεί στο Πάρκο Φλοίσβου, από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή (1-3/7), καθημερινά 18.00-22.00, την «Γιορτή για τα παιδιά», με ελεύθερη είσοδο για όλους και με πλήθος δραστηριοτήτων, παιχνιδιών και παιδικών καλλιτεχνικών δρώμενων.

Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την απόκτηση των απαραίτητων σχολικών ειδών των παιδιών σε ανάγκη ενώ κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα παρουσιασθούν οι δράσεις του “Χαμόγελου του Παιδιού”. 

Το πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και θεάματος που έχει σχεδιασθεί για τους μικρούς μας φίλους, περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, εργαστήρια ζωγραφικής και  ρομποτικής, κινητό πλανητάριο, ηλεκτρικά αυτοκινητάκια, παιχνίδια, αφηγήσεις παραμυθιών, γνωριμία με αθλήματα και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε και να ευχηθούμε ένα όμορφο καλοκαίρι, αποχαιρετώντας με τον πιο ευχάριστο τρόπο, μια δύσκολη, από κάθε άποψη, σχολική χρονιά.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 1/7/2022